Ofte stillede spørgsmål

Ordre

Vi ønsker at holde dig underrettet undervejs i leveringsprocessen. Derfor bliver der automatisk tilsendt et trackinglink til din e-mail og/eller som SMS-besked. Derfra kan du altid spore din ordre gennem den transportør, som du valgte ved gennemførelsen af købet.

Spor din forsendelse her:

DAO, GLS eller PostNord 

Din ordre bliver behandlet samme eller næstkommende dag på hverdage eller førstkommende hverdag efter weekender eller helligdage. 

Vi hæver pengene på din konto, når vi er klar til at afsende din ordre. Det betyder at vi allerede har pakket og klargjort din/dine varer til forsendelse. 

Levering

Din ordre bliver behandlet samme eller næstkommende dag på hverdage eller førstkommende hverdag efter weekender eller helligdage. Leveringstiden afhænger af det fragtselskab, som du valgte da du købte din/dine varer. Som udgangspunkt kan du forvente af få dine varer indenfor 2-3 dage.

Vi sender din ordre til dig gratis, hvis du køber for over 500 kr. 

Alternativt kan du vælge at få din ordre leveret til en pakkeshop for 29 kr. Ønsker du derimod en hjemmelevering koster forsendelsen 49 kr.

Nej, vi har ikke en fysisk butik. Alt handel foregår online gennem webshoppen. Skulle du have spørgsmål til kvaliteten af en varer, så er du velkommen til at kontakte os via mail på info@staey.dk eller give os et kald på +45 31 22 85 29.

Nej, du kan desværre ikke afhente dine varer. Vi afsender alle ordrer med enten DAO, GLS eller PostNord.

Ombytning & Returnering

Du har 30 dages fuld ombytning og returret på alle varer, som er købt i vores webshop. Hvis du ønsker at ombytte en varer, skal du gøre brug af vores returneringsformular som du finder her. Herefter er du velkommen til at købe den ønskede varer for ny og vælg din fortrukken levering.

Du returnerer på følgende måde:

  1. Udfyld returneringsformularen her
  2. Hvis du ønsker en gratis returlabel, så send os en mail på info@staey.dk . Skriv venligst dit navn og ordrenummer
  3. Print returlabel og returneringsformularen ud
  4. Pak varen/varerne tilbage i forsendelsesposten og vedlæg returneringsformularen
  5. Afsend din returnering

Rabatkode/Gavekort

Hvis du skulle være så heldig at have en rabatkode ellet et gavekort til webshoppen, finder du feltet for indtastningen ved indkøbskurven. Efter du har acceptéret handelsbetingelserne og trykket på "Gå til sikker betaling", kommer du ind på siden "Kundeinformation". I højre side kan du indtaste din rabatkode eller indløse dit gavekort.