Om Staey

Staey er et brand ejet af www.luksushund.dk - Vi producerer, designer og leverer højkvalitets hundeudstyr til hundeejere.

Det hele begyndte med en intuitiv tanke om, at hundeudstyr bør pryde hjemmet ligesom alt andet interiør. Derfor forsøger vi ikke kun at opfylde de basale behov for enhver hundeejer, men fremstiller også en bred vifte af æstetisk tiltalende produkter, hvor høj kvalitet er et helt grundlæggende krav i alt hvad vi foretager os.

Idéen opstod i hjertet af Aarhus

Som unge mennsker med en stor passion for hunde, var det en nem beslutning at blive hundepasser. For hvert nye besøg, utallige af snakke med hundeejere samt en iværksætterdrøm i maven, har det kun forstærket følelsen af at starte Staey. Det stod klart, at mange hundeejere længes efter den bedste oplevelse for både dem selv og deres hund. De savnede hundeudstyr som både var funktionelt, beundringsværdigt og tidsløst. Noget som gjorde hverdagen som hundeejer mere betagende - og dét finder du hos Staey.

Vi giver tilbage, hvor vi kan

Vores værdier vil altid pege i retning af, at kunne bidrage bedst muligt til verdenen omkring os. Vi er derfor meget bevidste om, at reducere og undgå overproduktion af vores produkter. Dette gør os i stand til at minimere eventuelt spild af materialer og samtidigt kunne tilbyde en grad af eksklusivitet på varerne. 

Derudover støtter vi den grønne fremtid bedst muligt gennem vores forsendelser, som alt sammen er dansk, miljøvenligt emballage. Materialerne er bl.a. fremstillet af 100% genbrugsplast, op til 70% genbrugspapir eller FSC-certificeret. Vigtigst af alt, vores forsendelser er en beskyttelse mod fremtidens dyr og planteliv.

Vi håber, at I har lyst til at være en del af rejsen

Team Staey