Bæredygtighed

To hundesenge i natur- og hvid farve, som er placeret på gulvet

STAEY OM BÆREDYGTIGHED

Hos Staey er vi bevidste omkring vores sociale ansvar som virksomhed. Vi forsøger dermed med omtanke for både mennesker og miljø, at minimere de negative påvirkninger på det omkringliggende samfund.

Det er vigtigt for os at producere og sælge kvalitetsprodukter, som vores kunder kan have glæde af i en lang årrække.

Vi har foretaget nogle helt bevidste valg og fravalg under udviklingen af produkter, der betyder, at vores varer er produceret i samarbejde med udvalgte underleverandører med de samme værdier og holdninger både overfor mennesker samt miljø, som vi har.

Nærbillede af hvidt jernbanefløjl

TEKSTILER & MATERIALER

Alle vores anvendte tekstiler er certificeret med 'STANDARD 100 by OEKO-TEX®' som sikrer en bæredygtig produktion og giver forbrugerne en effektiv beskyttelse mod uønskede skadelige sundheds- og miljømæssige stoffer.

Dertil holdes størrelsen på vores lager på et minimalt niveau, så vi sikrer os at der ikke bliver produceret mere end højest nødvendigt.  

Hvid hund som sover i en dyne

BÆREDYGTIGE FORSENDELSER

Alle vores forsendelsesposer er fremstillet af 100% genbrugsplast, som kan omsmeltes til nyt plast ved bortskaffelse. Mere præcist består plastmaterialet af typen LDPE-plast, som omdannes til kuldioxid og vand, når posen bortskaffes på forbrændingsanlægget. Derudover er emballagen fremstillet i Danmark på en dansk fabrik. 

Ligeså er vores forsendelsesæsker fremstillet af op til 70% genbrugspapir, som er dansk fremstillet og FSC certificeret - ligesom vores boblekuverter. Denne mærkningsordning er en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordentlig sikkerhedsudstyr og løn.

Grønne træer set oppe fra

PAPIRSPILD

Vi forsøger så vidt som muligt at støtte den grønne fremtid ved ikke at vedlægge en ordrebekræftelse eller returlabel i alle forsendelser. Vi tilbyder til gengæld, at du kan få en gratis returlabel via e-mail hvis du får behov for at returnere en vare. 

Logo fra miljøvenlig pakning