CSR - Ansvarlighed og tryghed

Hos Staey er vi bevidste omkring vores sociale ansvar som virksomhed. Vi forsøger dermed med omtanke for både mennesker og miljø, at minimere de negative påvirkninger på det omkringliggende samfund.
Det er vigtigt for os at producere og sælge kvalitetsprodukter, som vores kunder kan have glæde af i en lang årrække.
Vi har foretaget nogle helt bevidste valg og fravalg under udviklingen af produkter, der betyder, at vores varer er produceret i samarbejde med udvalgte underleverandører med de samme værdier og holdninger både overfor mennesker samt miljø, som vi har.
Produkter
Alle vores anvendte tekstiler er certificeret med 'STANDARD 100 by OEKO-TEX®' som sikrer en bæredygtig produktion og giver forbrugerne en effektiv beskyttelse mod uønskede skadelige sundheds- og miljømæssige stoffer. 
Forsendelse
Alt vores forsendelse er fremstillet af 100% genbrugsplast, som kan omsmeltes til nyt plast ved bortskaffelse. Mere præcist består plastmaterialet af typen LDPE-plast, som omdannes til kuldioxid og vand, når posen bortskaffes på forbrændingsanlægget. Derudover er emballagen fremstillet i Danmark på en dansk fabrik. 
Papirspild
Vi forsøger så vidt som muligt at støtte den grønne fremtid ved ikke at vedlægge en ordrebekræftelse eller returlabel i alle forsendelser. Vi tilbyder til gengæld, at du kan få en gratis returlabel via e-mail hvis du får behov for at returnerer en vare. 
Vi støtter miljøvenlig pakning