Hvid hund som ligger og sover i en naturfarvet hundeseng

3 grunde til at du skal vælge en ‘Donut’-hundekurv

På nettet og i de fysiske butikker findes der et ubegribeligt antal af hundekurve- og senge. Vi har designet og udviklet vores egen produktion af den populære 'donut'-hundeseng, som har taget markedet med storm grundet dens egenskaber, funktionalitet og ikke mindst udseende. Nedenfor kan du læse og blive klogere på hvad der gør denne seng så eftertragtet - både for hundene og dens ejere.

1. Giver tryghed

Formen og den hævet kant danner vægge hele vejen omkring hunden, hvilket skaber og bidrager til en rar tryghedsfølelse. Derudover medvirker formen til at støtte både hoved og nakke optimalt, så hunden kan hvile uden at gå på kompromis med komfortabilitet.

2. Optimal komfort

Det er altafgørende for hundens trivsel, at en hundekurv er behagelig og et rart sted for hunden at være. Materialerne til den klassiske hundeseng er nøje udvalgt, så hundens mange sovetimer bliver en behagelig fornøjelse. Det bløde fyld er i øvrigt ideel til de hunde, som døjer med gigt- og hofteproblemer.

3. Nem rengøring

Det kan næsten ikke undgås, at en hundekurv af og til trænger til lidt rengøring. 'Donut'-hundesenge er ofte designet således, at det er muligt at maskinvaske det på et skånsomt program, hvis uheldet skulle være ude. 

Se vores udvalg af hundesenge lige her. 

 

Læs også: 

Tips & tricks til den rette placering af hundekurven

Step-by-step: Forberedelse til din hvalp

10 ting du ikke vidste omkring hunde

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.